Βιογραφικό

Θεογνωσία Μεϊτανή

Η Θεογνωσία Μεϊτανή είναι εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος (Αρ. Μητρώου: 375).  Έχει τετραετές πτυχίο στη Ψυχολογία και τριετές μεταπτυχιακό στη Συμβουλευτική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας. Επίσης έχει πιστοποίηση ως Διεθνής Σύμβουλος Σταδιοδρομίας και Επαγγελματικής Ανάπτυξης - GCDF (Global Career Development Facilitator) από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο για Πιστοποιημένους Συμβούλους (European Board for Certified Counselors - EBCC) και το Διεθνές Συμβούλιο για Πιστοποιημένους Συμβούλους (National Board for Certified Counselors – NBCC) .
Η εκπαίδευση της περιλαμβάνει παροχή συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας σε άτομα, ζευγάρια και οικογένειες που αντιμετωπίζουν διάφορες δυσκολίες όπως άγχος, κατάθλιψη, φοβίες, τραυματικές εμπειρίες, θέματα διαπροσωπικών σχέσεων, πένθος, παραβατικότητα, και δυσκολίες που προκύπτουν από τη διάγνωση καρκίνου στους ασθενείς όπως και στις οικογένειες τους.
​Είχε την ευκαιρία να παρέχει συμβουλευτικές και ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες σε διάφορες δομές όπως στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, στο Κέντρο Ανακουφιστιικης Φροντίδας Αροδαφνούσα, στο Συμβουλευτικό Κέντρο Δήμου Στροβόλου, στο Εσπερινό Γυμνάσιο και Λύκειο Λευκωσίας, στο Συμβουλευτικό Κέντρο Δήμου Αραδίππου, και στο ΚΕΣΥ (Κέντρο Έρευνας και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών).
 Εργάζεται ιδιωτικά στη Λευκωσία, ενώ παράλληλα παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας σε σχολεία Δημοτικής και Μέσης Εκπαίδευσης σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και υπηρεσίες συμβουλευτικής σε άτομα ΝΕΕΤ's (εκτός απασχόλησης, εκπαίδευσης ή κατάρτησης) σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.